Detta är livet!

upload.jpg

Hur kan man vara glad att man har haft cancer?!

Att drabbas av cancer och inte överleva den är absolut en av de värsta sakerna som kan hända i livet. Vi alla vet att livet är orättvist och vi kan inte fatta att sånt händer! Det måste ju finnas en mening med det? Men jag måste se det så, jag "måste" ändå känna att jag är glad att jag lever, det var tyvärr värt det..

Ingen har ju svaret och alla har vi olika hypoteser som gör att vi orkar leva. Jag tror att jag fick min cancer för att jag skulle få känna smärtan (och nu glädjen med att få komma tiĺlbaka) och kunna berätta den för de "levande". Ja för jag tror inte hjältarna som avlider dör. Jag tror de bara flyttas över till  "andra sidan" eller till vår andra mer osynliga dimention. För att sprida sitt budskap och sin mening. Kärlek och hat, sorg och glädje lever så nära varandra. Änglar, hjältar, kämpar måste finnas överallt för att upprätthålla livets balans. Även de som mister sitt barn, sitt syskon,  barnbarn, sin vän eller tvärtom, som får den tillbaka måste hitta ett skäl. Nu menar jag att INGEN blir oberörd i cancer kriget, (Även de som aldrig haft det slaget mot sig de blir berörda med)

Jag vet inte.. Även om man ska leva som skadad och även att jag inte vet vad som finns där de andra sjärlarna vandrar eller skuttar omkring! (De får ju titta till oss, vi har lite svårare att titta till dem.) Så vet jag är att jag lever här och nu och jag så är tacksam över det!

upload.jpg
upload.jpg

 Så mycket kärlek jag fick och får varje dag! Förtjärnar jag detta?!

I helgen var jag på föreningstormötet i Stockholm där alla föreningar i sverige träffas och förbättrar världen! Okej barncancersverige då... (Jag gillar att ta i, men det är ju sant! De förbättrar mer än som nämns)

I alla fall så var min mening att uppfräda/underhålla och annonsera lite om mig och min/vår kamp/budskap. Men framförallt att få träffa människorna som jag lever för och har min efterlevnad att tacka. (Ni vet ju mer leenden jag får ju mer kan jag leva och ni fick igång min leende) Och efter detta så är mer kärlek är svårt att få!

Det slog mig på dans golvet senare. Det kändes som att benen försvann för jag svävade i mitt huvud. Jag började se allt i slomotion, en otroligt endorfin/adrenalin bost spred sig och drogade ner mig. Jag var tagen hela kvällen och det är svårt att förstå. Så mycket kärlek, ska jag få den? Är jag värld den? Tydligen...  Man behöver inte förstå kärlek. Bara man vet hur man använder den. Och dessa änglar vet...

Filmpremiär stockholm

Nu på fredag, den 20:e oktober kl 15:00 så finns det ett antal platser i biosalongen på Bio Rio kvar. Det är naturligtvis gratis och hopp om livet redaktionen kommer visa årets projekt. En "otroligt rolig webbserie och stand up" - har jag hört av många! Ska bli så kul och se och ännu roligare om du kommer. Kontakta mig eller Ylva Andersson på barcancerfonden.

Hoppas vi ses där! 

 

Nu på onsdag 07:00

Då publiceras korta filmer runt om i Sverige med ett mycket viktigt budskap/medelande. Hjälp mig, Freja, Axel och barncancerfonden att dela de filmerna vidare så att så många människor i Sverige ser dem. En politiker i synnerhet men i allmänhet alla. Vet inte hur mycket jag får säga, så säger inget mer.. 

 

// ISAK THERN 

upload.jpg
Isak ThernComment