Gott nytt år & andra löften!

upload.jpg

Kan man fråga "när blir man blir ihop?" på första dejten och "när gifter man sig sen?" när man blivit ett par? Tydligen, om man heter Isak Thern och inte gillar scociala regler.

Mitt och min finas förhållande har ju gått galet fort! Det är ett faktum. Allt blir ju vad man gör det till så vi tycker det är awsome! Även om jag kan tycka att det får gå fortare, hehe.. Det blir väl så när man är i hop med en dramatisk, hjärnskadad och romantisk galning? Fast det ska inte gå fortare så klart, det finns så mycket hon måste veta om mig och min hjärna för att orka med mig. Inte för att veta att hon vill leva resten av sitt liv med mig, det tror jag hon vet, men jag kan väl känna att för min skull måste hon veta mer.

Det är inte lätt att hanskas med en Isak som har ett stort hjärta och en skadad hjärna. Och ännu jobbigare när de alltid måste slåss om vem som ska höras mest! Och den diplomatiske Isaken som står emellan och ska fatta besluten och tala ut. Haha...

Ja jag har massa personer i huvet, det har jag förstått, men det är inget någon märker eller förstår! Asså jag är inte schizofren, psykotisk eller har personlighetsförändring. Eller skitsamma i så fall, det gör väl inget? Nån störning är det ju och vad gör det när en skada blir till en styrka och jag inte skadar någon? Det är ju väldigt komiskt faktiskt. Rent utav skit kul att ha så många sidor! De kommenterar allt xD Och mina knäppa grejer får folk att skratta. Hur kan det kunna vara en skada då?

I alla fall är jag så lättad över att slippa vara ensam, fysiskt, i livet. Den där ständigt sökandet och ångern över vad man gjort och inte gjort i kärlekslivet! Och man ska ju inte ångra och må dåligt över beslut, de tas ju av en anledning!

Andra gången jag och Martina hade träffats i och utanför jobbet, ganska allmänt och offentlig. Så kom jag hem på kvällen med flyget, fikade med mor och berättade att jag hade träffat kvinnan i mitt liv! Fast vad jag egenligen mer detaljerat sa var "Mamma jag har träffat en tjej, vi ska gifta oss och skaffa barn! Fast hon vet inte om det 😆"  

Man måste ju få drömma! ;) 

upload.png

 Angående nyårslöften som jag på senare tid fått höra människor inte har, gör mig lite ledsen. Tråkigt att man inte har nya mål att nå under året som blir delmål i livet att uppfylla.

Det är kanske så när man blir vuxen? 

Då vill jag inte bli det! 😉✌

Är det för att man är rädd att inte kunna hålla dem eller känner sig tvingad, stressad och slutar se det roliga att drömma och fantasera. Är detta grupptrycket människor har och ger ut dumma, förhöga och felaktiga krav?  

Jag har i alla fall alltid haft roliga löften. Ibland sånna som jag ofta kan nå men vissa som inte går att uppfylla! I år i alla fall. 😉 Som förut var; att äta mindre onyttigt, träna mer, dricka mindre. Flytta till nått större, få ett jobb (eller att nån såg mig och gav mig ett), le mer, lyssna mer på mysik, lära mig cykla. I år har jag tillexempel att lära mig franska innan 30, komma in på scenskolan, vara med i kalmar sunds revyn, programledare för Bolibompa eller medverka som artist i Melodifestivalen, starta egen event och underhållningsföretag (Isak Thern Produktion), fuldansa och fulsjunga mer och det bästa!

Att leva resten av mitt liv med min finaste Martina min fina <3

 

 Vad är dina nyårslöften?

 

Tack som vanligt för att jag får avreagera mig, I love it and I love u :) 

 

____Gott nytt år____

Önskar Isak Thern  

Isak Thern1 Comment