Linns "hopp"-armband

upload.jpg

Jag har alltid känt mig lite dum som drabbades av cancer och min stora syster fick ta ett steg tillbaka, för att jag behövde mer hjälp och uppmärksamhet.

Kanske en idiotiskt tanke när man fick den bästa systern i världen.

Men nu är jag så tacksam att vi bär på samma hopp genom livet i alla fall!

upload.jpg
upload.jpg

Det är 3:je gången jag ser folk grupperas som gamar runt "Hopp om livet" - armbanden. Vilken färg och form ska man ha på pärlorna och på orden. Folk tittar på ett armband och det slutar med att de köpt tre stycken.

Man kan inte få för mycket hopp!

upload.jpg

Smyckerna måste ju passa till skorna, till stilen, på festen. Till ALLA tillfällen. Hopp behövs över allt! Och allt passar ihop med ett HOPP (armband). Fast det finaste är ju att det inte bara bringar hopp i vardagen till de som ser accessoaren och det syboliska värdet. Det bringar fysisk hjälp till barncancerforskningen och direkt hjälp till drabbade barn och anhöriga! Och i detta sammanhang, till de som överlevt barncancer men lever med skadorna efter, i resten av desas liv.

upload.jpg

Min systers idé började förra året efter premiären av hopp om livets andra filmvisning på bion i Stockholm.


"Jag fick en stark känsla av att hjälpa till och känna att jag också bidrar med något i fall något av mina barn eller vänners barn skulle drabbats. Lite som att lämna blod, ifall att jag själv eller någon nära skulle behöva den extra hjälpen"

Linn har alltid älskat att pärla och göra smycken. Hon hade massa pärlor hemma som bara låg och skräpade i en låda. Så genom att beställa lite bokstavspärlor, så kunde hon skapa riktigt fina och viktiga armband. Linns tanke var också att ett hopp om livet armband, som det blev, ska man kunna ha som en snygg accessoar på fest, och därför är de lite extra "glittriga".

"Jag har suttit i många timmar och pärlat och även mina barn har hjälpt till. De tycker det är jättekul."

"Jag har sålt dem bland alla mina vänner på fester/kalas m.m. Jag har även sålt på Forsvallens julmarknad i Göteborg där alla extra pengar från olika aktiviteter, just det året gick till barncancerfonden. Jag har även vänner som tagit med till sina jobb och sålt där."

Hennes mål var att sälja för 10 000 kr till Barncancerfonden men det gick så bra att i nuläget har hon sålt för 15.000 kr och siffran ökar. 

upload.jpg

"Och jag hoppas på att kunna sälja mer!"

Swicha 100:- till 0704735320 skriv ditt namn. Då får du när du träffar Linn eller Hopp om livet. Om du vill ha det hemskickat så betar du portot på 10:- och skickar ett sms med din adress 😀👍

Hoppas, hoppas, hoppas ni vill hoppas med oss! 💜

upload.jpg

Puss & Kram

Isak Thern & Linn Svennson

Isak ThernComment