Ikväll hände något i mig...

Tänk de tusentals gångerna jag sagt att jag inte var klar med livet. Att jag måste hinna leva lite till bara innan jag dör! Ikväll kände jag mig nästan klar och nöjd med livet.

 

Jag hade skrivit planering för dagens bravader och skrivit manus för ikväll. Jag skulle få den stora äran att hylla min extrabror Filip Rörström på scenen på en skola i Kalmar. Faktiskt min gamla högstadie där jag stått på scenen som förvirrad och liten tonåring.

 

Den sprudlande energigivade körledaren med de brunaste och varmaste ögonen, Lotta Erdin Dahlberg som själv har cancer och bloggen Livslust, ropade upp mig på scenen. Och med starka ord beskrev jag syftet varför jag var där.

När kören på över 100 personer börjar sjunga, hoppa och dansa inför mig och faktiskt till just mig. Jag stående på scenen, som de själva borde stått på och försöker hållamig in för kameran. Filip backar undan och det känns som jag står själv i rampljuset.

Aplåderna är som musik för mina öron, leenderna som en morfinspruta, en drog och sången och musiken som plåster på alla sår jag någonsin har haft. Mitt starka men ändå sköra cancerhjärta lagades ikväll.

Den kärlek, empati och försåelse som jag fick, gjorde mig så berusad av kärlek att jag nästa trodde att jag hade dött. Framför mig stod 100 änglar som läkte alla mina sår. Denna stund glömde jag nästan vad jag levde för. I detta rum behövde ingen mitt budskap om vad livet betyder eller hur lätt det igentligen ska vara att leva!

Jag hoppas hela Sverige och hela världen får se denna sanna lycka och vad musik kan göra för människor. Då upphör troligen krig, fattigdom och lidande.

Se filmen på min eller barncancerfondens instagram/ facebook

Tack Joyvoice Kalmar <3

 

//Isak Thern

 
Isak ThernComment