Hopp om Livet

20170407_101251.png

Alla människor vill ha ett hopp i livet. Inte ett hopp ut i mörkret eller ett hopp ner i diket. Utan en tro, en önskan, en trygghet. Någon som tar emot dig om du faller. Någon som tror på dig när andra säger nej.

Nu är tanken att hoppet som vi i "hopp om livet" ger, ska först och främst ges åt en cancer överlevare som har fått sitt förra hopp krossat, som lever med sitt ärr och där hoppet måste fyllas på med större intensitet och kraft än kanske andra. 

Men vi behöver alla hopp som sagt , ibland nya hopp och hoppen kan aldrig bli för många. Vi är alla olika människor med olika behov och hopp. Ditt hopp, om du är en person som aldrig vart nära cancer, eller är dåligt insatt. (Vilket jag ser för många är) Så är det lika viktigt att du får just vårt hopp! Så att du kan underlätta för den som alltid måste sloss för livet, hoppet och rätten att få vara sig själv. Den som behöver det lite mer, för att orka.

I alla fall om vi slår våra kloka hopp ihop och hoppas tillsammans så vinner vi alla på det. För ingen är fullärd. Alla behöver alltid någon gång förnya sitt synsett och alla behöver se varandra, vare sig det gör ont eller är i oförstående. Dessutom är det vår olikheter som gör hoppet starkare.

Vi i hopp om livet har filmat i 2 år nu och jobbat fram en dokumentarfilm som kommer sändas i svt (förhoppningsvis), i sinom tid och vi är i höst färdig med en webbserie, när vi får se den är också en fråga. Men vad vi vet är att vi håller på att spela in den just nu och visar upp vårt hopp på scen nu i maj. Denna gång blir det en stand up. Ett sätt att få skratta åt det förbjudna och onda som drabbade oss.  Men vi tror detta är ända sättet att orka. Genom att se det onda och göra det bättre.

Vi hoppas med dig. Hoppas du hoppas med oss!

Isak Thern
Isak ThernComment