Livet är galet!

För 6 år sen satt jag bara och tittade ut på en grå gata. Idag har jag så många gator, målade i alla färger!! I mitt huvud i alltså...

I början av min "på nytt födelse" eller andra chans, så såg jag bara vägar som jag inte ville gå ut och sätta fötterna på. Alla vägar var stora, oövervinnliga, läskiga och döttsgråa. Som att döden gott på dem. Jag ville inte gå på äventyr för jag var rädd att möta döden igen på vilken väg jag än gick på. Det var lika bra att stå stilla och vänta på att mötas, dö skulle jag ju ändå. Idag sitter jag knappt längre, det är som att jag har adhd, jag ser ingen gråa gator alls, även om jag vet att döden har gått på dem. Men jag är inte rädd för att möta hen längre, jag kommer aldrig att självmant stå stilla igen och vänta in döden. Och om vi möts, vilket vi alla kan, så tänker jag inte falla för hon/han/den, då tänker jag hoppa (s) över hen och fortsätta älska!

"Tid är inte pengar, tid är kärlek och det är den bästa lönen!"

Jag sa till min regissör/producent, Lisa, att jag kommer nog bara hinna göra ett blogginlägg här en gång i veckan. Jag tror inte att jag höll det löftet särskilt länge...  Men jag bloggar ju å livets vägnar och det ser ju ut så här; ovisst, galet och med upp & nergångar! Och det är väl bättre att ha så galet mycket, att det är svårt att hänga med, än att ha så lite att det blir så tråkigt att man inte ens vill hänga med! 

" hej då = är lika med " Hej "

Sommaren på Kalmar slott är över och trots att det är världens bästa sommararbete så är det inte skrivet i sten att jag kommer tillbaka... Nästa sommar i alla fall. Men det är ju tjusningen med att säga hej då, snart får man säga hej igen då blir hejet mycket, mycket bättre!  Antagligen är det väl därför jag tycket det är helt ok att ta farväl? Nu får jag även säga hej till jobbet på Kalmar Waldorf skolan (ink. alla underbar människor där) och filmprojektet i hopp om livet (och alla otroliga hjältar och galna upptåg där)! Nu när sommarens hektiska skådespeleri är över så ska jag bli bättre på att skriva. För min skull, det är så skönt för hjärnan och hjärn- "skadan".

!!!! mer, mer, mer, mera Galet !!! 

 

På lördag kl 14:45 ska jag och min broo Filip göra något väldigt livsbenäget! Vi ska hoppa ut från ett flygplan och falla för livet! Hoppas fallskärmen fäller ut sig annars faller vi mot döden, men det man inte vet ska man inte ha ont av och det är ju det som är spänningen! Efteråt så kanske vi går på Grönan och fortsätter vårt adrenalinpåslag! I höst händer ju mer annat galet också; röda mattor, framträdanden och annat spotlights...

Men det tar vi då... Nu lever vi!

 

Puss och kram <3

 

// Isak Thern

Isak ThernComment