ALL U NEED IS LOVE <3

upload.jpg

HAR JAG BERÄTTAT HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DE FLESTA, DET MESTA OCH ÄVEN DET OGILLBARA?

Det sägs ofta i folkmun att kärlek är svår, att älska alla eller att göra alla tillags är omöjligt. Och tittar man på den världen, på allt våld, oheder och sorg så tycks det vara lättare att hata. Om detta stämmer, att det är lättare att hata än att älska vart är världen då påväg? Varför gör vi kärlek så svår och hatet så lätt? Något måste vara förfärligt fel!

" Kärlek - hat / Hat - kärlek "

 

Kärlek; att älska / tillfred ställa  /  vårda. Sanning, trohet, närvaro, tillit och viktigaste... KRAMAR! Det låter för mig så jädra enkelt! Varför ler vi inte mot alla, kramar en främling, säger hej till vandraren i mörkret vars ansikte vi inte kan se! ÄR VI SÅ YTLIGA?! Varför sägs det inte mer ja än nej och varför tvekas det så?! Låt någon göra misstag, lära sig och bli än bättre människa? Det ska ta månader att bli ett kärlekspar och år att bli vänner, tycker jag.

Hat; ingen här tycks ha ett värde, man blundar för det fula, otrygga, den läskiga okunskapen. Vi ska alla dö en dag och vem bryr sig? Då gör det inte så ont när ryggsäcken bränns och det som är i slutar vara en börda, det blir nog lättare att skilljas när allt glöms... Inget spår eller märke, vi är ingen.

Men även här finns en balans, faktiskt den svåraste och viktigaste av alla balansvågar. Som i alla balanser så måste motsatsen finnas. Hatet är viktigt men ska inte missbrukas eller användas fel! Jag tror att det fula, negativa ordet; hat är en förklädnad över  det vackra, posetiva ordet kärlek. De måste vara tvillingar.

Jag har i hela mitt liv, som ni kanske förstår, grubblat över dessa starka känsliga orden. Dessa starka ord som härskar över alla ord! Jag grälar/hatar alltid mer med dem jag älskar än med dem  jag på riktigt hatar. Det låter kanske flummigt med dem visar jag vad kärlek är. Glöm inte ät hat och älska är hårda ord så vi benämner dem alltid i andra synonymer. HAT FÖDER VÅLD OCH VÅLD FÖDER RÄDSLA OCH DET FÖDER EGOISM OCH FRASEN "SKITSAMMA, jag bryr mig inte" Men jag vet att många vet detta  i dagens samhälle. Frågan är ju om man vill förstå. Fast det är ju också svårt att tro på när man inte bryr sig.

Vi älskar att vara lata och skylla ifrån oss. INGEN SKA FÅ HAT SLÄNGT I ANSIKTET. Och om du måste Släng kärlek då?...

 " Sexuell =  är lika med = kärlek " (?)

Som avslut så vill jag bara dela en till tanke. MÄNNISKAN BENÄMNS I SEXUALITET. HETERO-, HOMO-, TRANS- et.c. -sexuell.

Jag vet hur SEXUALITET är en mänsklig drift men till och med när vi inte har sex då benäms det ändå med sex... Asexuell.

DET MÅSTE BETYDA ATT SEX INTE STÅR FÖR VAD SOM HÄNDER I SÄNGHALMEN, SOVRUMMET ELLER I KÖNSDANSEN. SEXUALITET kanske står för kärlek? Jag vet inte... Jag förknippar sex med kärlek, därför det heter att älska? Det kanske till och med är ett mellanting? Något man älskar och hatar på samma gång?

Vet inte vem som bär på rätta facit, men jag har mitt eget!  

Jag låter inte ett kön bestämma vem jag får älska. Jag älskar allt och alla! Det engelska ordet sex är inte en könsbestämmelse utan ett sätt för människor sätta ut eticketter eller nått? 

Skitsamma, man behöver ingen etikett när man älskar alla i alla fall...  <3

Puss och kram! 

// Isak thern

 

 

Isak ThernComment