veckostart!

Hej! Hoppas ni alla har en härlig start på veckan. Jag har precis fått tillbaka min dator från reparation så nu ska det skrivas! Det som är bland det bästa jag vet. Jag trivs riktigt bra när jag får sitta för mig själv och bearbeta min tankar genom en text. Man får fundera på vad man gjort och gå tillbaka i tiden samt att det är som avkoppling för mig.

 

Just skrivandet som hobby kom till under min sjukdomstid. Jag har ingen aning varför eftersom det var bland det värsta jag visste innan jag blev sjuk. Nu är det istället bland det bästa jag vet. Speciellt när man får bra kritik :) 

Min tid som bloggare har varit väldigt svajig, det har gått i vågor kan man säga. Ena stunden så skriver jag nästan hela tiden och kan posta upp emot tre inlägg om dagen medan vissa gånger tar det månader mellan inläggen. Därför är det perfekt att jag fått detta intressanta uppdraget att blogga för hopp om livet.

Fokuset på min blogg kommer inte ligga på sjukdomen eftersom jag anser att det inte är det viktigaste i mitt liv just nu. Utan det är de som kommer efter sjukdomen. Återuppbyggnadsfasen som till största delen är psykisk. Eftersom det jobbigaste för mig under sjukdomen var just det psykiska. Jag kommer självklart skriva en del om min tuffa sjukdomstid och dra kopplingar mellan den och min vardag.

Till största delan kommer bloggen handla om vad jag gör nuförtiden, i skolan, på fritiden och även mycket kläder som är ett av mina största intressen. Så förvänta er en del bilder. Jag tror att vi kommer få igång någon slags kontakt formulär på hemsidan snart så har ni några frågor eller funderingar så kommer det bara vara att kontakt mig så svarar jag.

Kommer även ha en veckans utmaning till er. Det ni ska göra är att varje kväll ni går och lägger er ska ni tänka på två saker ni är tacksamma för och en positiv sak ni ska få ut av nästa dag:)

 

Calle JosefssonComment