OM MIG

Jag vill börja detta inlägget med att tacka alla som befann sig på bio rio i fredags för att se premiären av hopp om livet. Det va riktigt kul att så många ville komma och kolla på det vi arbetat med. Filmen var fantastisk och jag ser fram emot att se den i TV-format till våren.

 

Jag tänkte presentera mig lite kort. Mitt namn är Carl-Anton (Calle) Josefsson och jag är 18 år gammal. För tre år sedan lite drygt började min resa genom cancern. Jag som väldigt många andra barn överlevde cancern och lever ett under omständigheterna normalt liv.

Men resan är inte slut där. Min cancer är så mycket mer än två år med giftiga mediciner. Den har skapat den jag är idag och det är en livserfarenhet utöver det vanliga som jag kommer få leva med. 

När jag kom med i detta fantastiska projekt blev jag överlycklig. Äntligen kommer mina texter ut till de som behöver det. Jag har nämligen bloggat i ett och ett halvt år på en annan hemsida som heter nouw. Jag har skrivit en del om min sjukdom och vad jag fått gå igenom. Nu är jag glad att jag även ska få dela med mig av detta för er och förhoppningsvis ska det ge er just "hopp om livet".

upload.jpg
Calle Josefsson2 Comments